Rakennustyöntekijä saneerauskohteisiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme useita rakennustyöntekijöitä saneerauskohteisiin eri puolille Jyväskylän seutua.

Työkohteissa tehdään mm. sisäilmakorjausta eli tiivistämistä ja kapselointia. Myös muita työtehtäviä tulee tarjolle, joten osaamista voi olla muustakin rakentamisesta, erityisesti saneerauspuolelta. Kohteet ovat esimerkiksi päiväkoteja ja kouluja. Työt kestävät arviolta touko/kesäkuulta syksyyn, työmaasta riippuen.

Hakijalta toivotaan omatoimista työskentelyotetta, työtehtävät tehdään kuitenkin pääsääntöisesti pareittain kokeneemman työntekijän kanssa. Aiempi kokemus tiivistyskorjauksista tai muusta korjausrakentamisesta on iso etu. Tärkeää on kuitenkin hyvä asenne ja halu kehittää omaa osaamistaan. Työturvallisuuskortti vaaditaan. Oman auton käytöstä on hyötyä, sillä osa työmaista sijaitsee Jyväskylän ulkopuolella.

Mitä sinä saat?

- Kokeneen työnjohdon perehdytyksen tehtäviin

- Luotettavan ja mukavan asiakasyrityksen, jossa työskennellä

- Palkkauksen ammattiosaamisen mukaan

- Asianmukaiset työvaatteet/suojaimet

Hakuprosessi

Hae paikkaa rohkeasti, työt alkavat sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, mikä on ollu pääosaamisesi rakennustehtävissä. Haastattelut aloitamme jo hakuajalla.

Lisätietoja;

HR-konsultti Linda Pölkki

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

tai

HR Trainee Laura Saarela

laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265556
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi