(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Ruotsi
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillämarkkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Kiinnostaako työskentely ulkomailla? Etsimme asiakkaallemme rakennustyöntekijöitä Ruotsiin Tukholman ja Västeråsin alueilla sijaitseville työmaille.

Pääset mukaan ammattitaitoiseen tiimiin tekemään mm. maaperän painaumista tai vajoamisesta johtuvia rakennusten perustusten korjaustöitä. Työtehtäviin kuuluu mm. poraus- ja injektointityöt.

Pärjäät työssäsi mikäli sinulla on työmoraali ja -asenne kohdillaan ja tulet toimeen ruotsin kielellä. Aikaisempi kokemus timanttiporauksesta tai muista rakennusalan töistä katsotaan eduksesi. Myös englannin kielen taito on plussaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kesällä 2018 vuokratyösuhteella, mutta asiakasyrityksellä on myöhemmin tarkoitus rekrytoida työntekijät omille kirjoilleen, mikäli hommat sujuu molemmin puolin mukavasti.

Sinulle maksetaan matkat, hotellimajoitus sekä päivärahat työskentelyn ajalta. Lähtö Ruotsiin tapahtuu Helsinki - Vantaan lentokentältä. 

Tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus saada kansainvälistä työkokemusta mukavan työporukan parissa. Tartu tuumasta toimeen ja jätä hakemus välittömästi kotisivujemme kautta!

Lisätiedot tarvittaessa matti.helin@workpower.fi.