(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin, (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys on luotettava ja kotimainen kasvava rakennusalan yritys, joka tekee huoneistoremontteja kokonaisvaltaisesti saneerauskohteissa. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään työntekijän osaamisen mukaan kokeneemman ammattilaisen opastuksella tai itsenäisesti.

Arvostamme kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat työhön riittävän perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristys sertifikaatti. Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.