(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin, (Tuusula)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nuorekkaaseen työporukkaan rakennustyöntekijää märkätilojen remonttitöihin. Työkohteita on vaihtelevasti Uudenmaan alueella. Työsuhde on pitkäaikainen (alkaen vuokratyösuhteesta) ja työtä tehdään ma-pe klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Työ sisältää monipuoliset remonttityöt purkuvaiheesta aina viimeistelyyn asti. Työtä tehdään varsinkin työsuhteen alkuvaiheessa työparin kanssa ja hänen opastuksellaan. Kohteisiin liikutaan yrityksen autolla, joka sisältää myös kaikki tarvittavat työkalut. Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä ja sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksesi luetaan koulutus rakennusalalta sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.