(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä reissutyöhön
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt haussa seitsemän (7) rakennustyöntekijää asiakasyrityksemme palvelukseen Äänekoskelle.

Työkohde on paperitehdas, jossa tehdään mm. alumiinikiskojen kiinnittämistä teräsrakenteisiin sekä muita pieniä asennustöitä. Työtä tehdään köysien varassa katonrajassa, joten se ei sovi korkeanpaikankammoiselle.

Olethan reissutyöstä kiinnostunut, reipas ja itseohjautuvainen henkilö, jolla on asenne kohdillaan. Rakennusalan koulutus ei välttämätön, mutta katsotaan eduksi.

Asuminen Äänekoskella tulee asiakkaamme puolesta. Lisäksi valituille maksetaan päivärahat ja kilometrikorvaus kerran viikossa Äänekoskelle ja takaisin.

Työn aloitus viikolla 20. Arvioitu kesto n. 3kk. Työturvallisuuskortti työllistymisen edellytys (korttikurssit löydät osoitteesta www.tyoturvallisuuskortti.fi). Köysityökoulutus järjestetään alkuvuoden aikana Tampereella. Koulutus kestää yhden päivän.

Haastattelut aloitetaan Tampereen toimistolla jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Älä siis epäröi, vaan jätä hakemuksesi verkkosivujemme kautta jo tänään!

Lisätiedot tarvittaessa: Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Avainsanat: rakennustyö, reissutyö