(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä rakennusprojektiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Oletko itseohjautuvalla työotteella varustettu rakennusalan osaaja, joka etsii lyhyttä keikkatyötä keväälle?

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ heidän uuden toimipisteen rakennustöihin!

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia timpurin töitä, asennustehtäviä sekä henkilönostimen käyttöä. Hakijalta edellytetään kokemusta henkilönostimien operoinnista sekä soveltuvaa rakennusalan kokemusta ja koulutusta. Työssä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät 1-3 kuukautta, työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja kyseessä on päivätyö. Palkkaus tehtävissä sopimuksen mukaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Toimimme vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti sekä turvallisesti ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu