Rakennustyöntekijä, Rakennusliike Joen Talo Oy
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Rakennusliike Joen Talo Oy on joensuulainen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka työntekijät suhtautuvat työhönsä ammattiylpeydellä. Joen Talo haluaa olla ylpeä lopputuloksen lisäksi koko urakan sujuvuuden osalta. Huolellisuus, siisteys, aikataulussa pysyminen ja asiakkaan toiveiden kuuleminen ovat yritykselle kunnia-asioita.

Haemme asiakkaallemme Rakennusliike Joen Talo Oy:lle kahta RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Joensuuhun.

Asiakkaamme työkohteet keskittyvät sisäilmakorjauksiin ja ne sijaitsevat Joensuun alueella. Kyseessä on pääasiassa tiivistystyöt eri kohteissa.

Odotamme hakijoilta työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä huolellista työotetta. Voit olla vastavalmistunut tai jo jonkin verran rakennusalaa kokenut. Pääset tarvittaessa kokeneemman työntekijän mukaan työskentelemään ja oppimaan. Eduksi katsomme kokemuksen korjausrakentamisesta sekä tulityökortin.

Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää arviolta 6kk, mahdollisesti pidempäänkin.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-to klo 8-16), satu.pirhonen@go-on.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267857
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu, Pohjois-Karjala