Rakennustyöntekijä (Pirkkala/Akaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme nyt rakennustyöntekijää rakennusalan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme tuleville Akaan ja Pirkkalan työmaille. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde ja työt alkavat huhtikuussa, viimeistään toukokuun alussa.

Rakennustyöntekijän tehtäviin kuuluu ensisijaisesti rakennuskohteen erilaiset työtehtävät laidasta laitaan, joten laaja-alainen kokemus rakennustehtävistä katsotaan eduksi. Mahdolliset omat työkalut katsotaan eduksi.

Työ on arkisin kello 7.00–15.30 välillä tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja kertyy viikkoa kohti 40 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242491
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Akaa, Pirkkala