(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme pääkaupunkiseudun asiakasyrityksellemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia asennus- ja rakennustöitä asiakkaiden luona. Työtehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta, hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomen kielen taitoa. Osaat käyttää rakennustyömaan perustyövälineitä, oikeita työtapoja ja työskentelet laatutietoisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on voimassa oleva ajokortti ja kokemusta pakettiauton ajosta.

Mukavan työporukan lisäksi, tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mielenkiintoisessa ja vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Jätä meille hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.