(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä nokkamiesperehdytykseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Etsimme sinua motivoitunut ja oppimishaluinen rakennusalan työntekijä!

Asiakkaamme etsii osallistuvaa nokkamiestä rakennussiivouksen pariin. Sinulle voi olla jo ehtinyt kertyä hieman aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä tai voit olla vasta aloittamassa työuraasi. Tähän tehtävään koulutetaan huolellisesti, joten aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Asiakasyrityksellämme on yli 25 vuoden vankka kokemus alalta. He ovat perehdyttäneet lukuisia työntekijöitä huolella ja asiantuntemuksella oman alansa taitajiksi ja asiantuntijoiksi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tähän joukkoon!

Mitä sinä saat?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa kehityt ammatillisesti. Pääset oppimaan esimiestaitoja sekä perehtymään monipuolisesti rakennussiivousalaan. Pääset toimimaan vakavaraisessa ja luottavassa yrityksessä, osana osaavaa tiimiä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tuen työelämässä kehittymiseen. Työ on aluksi määräaikainen kauttamme, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Mitä me odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kykyä ottaa vastuuta ja halua kehittyä. Tässä tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä positiivista asennetta työntekoon. Etsimällämme hakijalla on hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisukyvyt sekä vuorovaikutustaidot. Toivomme, että olet halukas sitoutumaan projektiluonteisiin töihin. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja työturvallisuuskorttia.

Miten haet paikkaa?

Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan pikaisesti meille hakemuksesi kotisivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai puhelimitse 050 476 6545.