(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakkaallemme rakennustyöntekijöitä Nokialle.

Työtehtävät kattavat monipuolisia rakentamiseen liittyviä töitä Nokialla sijaitsevilla työmailla.

Arvostamme ammattitaitoa ja aiempaa kokemusta uudis-, saneeraus- ja/tai korjausrakentamisesta, mutta voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva ja urallasi eteenpäin haluava rakennusalan työntekijä.

Toivomme sinulta alan kokemuksen ja/tai koulutuksen ohella voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta suorittaa korttikurssi verkossa), kohtuullista fyysistä kuntoa ja erilaisiin tehtäviin reippaasti tarttuvaa asennetta.

Osaavalle tekijälle paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Soita heti ja sovi haastattelusta: Anna Virtanen, p. 050 355 7733! 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut helposti ja turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.