(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Nokia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Onko Sinulla talven suunnitelmat vielä auki tai kaipaatko uusia tuulia? Tule meille töihin! Etsimme nyt joukkoomme jo jonkin verran kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä Nokialle uudiskerrostalokohteeseen!

Rakennustyöntekijänä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä työmaalla. Rakennusalan koulutuksen katsomme eduksi, mutta myös työkokemuksen kautta kertynyt ammattitaito riittää työssä menestymiseen. Tärkeimpänä pidämme sisukasta ja rehtiä asennetta sekä hyvää työmotivaatiota! Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Työ alkaa tammikuussa 2020. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 7-15.30. Palkka määräytyy rakennusalan TES mukaan. Työskentelet vuokratyösuhteessa, joten työmaiden kesto vaihtelee kohteittain. Tämän työmaan arvioitu kesto on kaksi kuukautta. Mikäli hommat sujuvat mukavasti ja ongelmitta, voit työllistyä myös muille vastaaville keikoille.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin ja luotettavan työnantajan. Saat käyttöösi WorkPowerin työsuhde-edut sekä laadukkaat ja kestävät työturvallisuusvarusteet koko työsuhteesi ajaksi.

Jättämällä hakemuksesi aikailematta, varmistat itsellesi paremmat mahdollisuudet työllistyä. Voit myös soittaa haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta, p. 040 646 2426. Nähdään haastattelussa!

Tutustu yritykseemme ja työntekijöiden tarinoihin osoitteessa www.workpower.fi 

Avainsanat: raksa, rakennustyöntekijä, nokia, pirkanmaa