(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä Lohjaan
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja motivoitunutta rakennustyöntekijää Lohjassa sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja hän pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että tiimityöskentelyssä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet voivat olla etäällä julkisista liikenneyhteyksistä. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä pirteän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Meille on tärkeää että hyvä ja motivoitunut työntekijä viihtyy WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Lisätietoa tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, Lohja, Uusimaa