(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä Lieksaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haemme Lieksaan rakennusalan työntekijää asiakasyrityksellemme. Työtehtäviin kuuluu ulkoseinien laudoitusta, alakaton tekoa, väliseinien rakentamista ja levytystöitä.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Lisätietoja: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / p.0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.