(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä Kuopioon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017
Oletko reipas ja oma-aloitteinen rakennusalan osaaja, ja sinua kiinnostavat monipuoliset rakennustyöt?

Haemme nyt rivakoita RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaillemme Kuopioon.

Työtä on tarjolla sekä avustavissa tehtävissä esimerkiksi purkutöiden ja raivauksen osalta, että myös vaativammissa ammattitaitoa edellyttävissä talonrakennusalan tehtävissä. Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksillemme eri mittaisiin määräaikaisiin projekteihin Kuopion alueella. Työssäsi tarvitset erinomaista fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. B-ajokortti sekä oma auto ovat eduksi. Oikeanlaisen henkilön löytyessä ja työkannan säilyessä hyvällä tasolla on myös vakinaistuminen asiakasyritykseemme mahdollista.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera. Asenne ratkaisee. Jos sinulla on ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! Työskentelet arkisin kokoaikaisesti klo 7-15.30 välillä erimittaisissa määräaikaisissa projekteissa tai urakoissa. Palkkaus on TES:n mukainen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 24.9.2017 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat mahdollisimman pian.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan rakennusalan tehtävissä mukavassa asiakasyrityksessämme.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html