(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä/ Kirvesmies
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Kiinnostaako sinua olla osana rakentamassa kehittyvää Rovaniemeä? Haluatko päästä vastuullisiin tehtäviin mielenkiintoisille rakennustyömaille? Oletko rakennusalan rautainen ammattilainen tai innokas vähemmän kokemusta omaava tulevaisuuden tähti? Siinä tapauksessa sinä voit olla etsimämme henkilö.

Teemme yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden kanssa Rovaniemen- ja Pohjois-Suomen aluella. Etsimme asiakkaallemme innostuneita ja toimeentarttuvia työntekijöitä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennustyöntekijöitä. Töitä on useammalla työmaalla ja työmaat sijaitsevat Rovaniemellä ja lähialueilla. Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita. Työmailla tehtäviäsi voivat olla mm. perustus- ja maanrakennustyöt, runko- ja vesikattotyöt, sekä sekä sisustus- ja viimeistelytyöt. Työmailta löytyy lisäksi tehtäviä muuraus-, betonointi- ja elementtiasennusten parista. Työmaa, tehtävät ja työkuva tarkentuu valittavan henkilön taitojen, oman kiinnostuksen ja osaamisprofiilin myötä.

Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, työhöntarttuva, sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys rakennusalasta ja olet päässyt jo hankkimaan kokemusta alalta tai olet vasta aloitteleva tekijä rakennusalalla.

Baronasta saat luotettavan työnantajan, joka pitää sinusta huolta!

Toivomme sinulta:

  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ( autamme tarvittaessa hankkimisessa )
  • kokemusta rakennualalta tai alan koulutusta
  • hyvää asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisia työtehtäviä
  • kilpailukykyisen palkan
  • laadukkaat ja kaikki työssä tarvittavat työvaatteet

Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso tältä videolta, millaista on olla Barona Rakennuksella töissä: https://youtu.be/FGspiyDt3y8