(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä (kiirehaku)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme asiakkaallemme kiirehaulla Itä-Helsinkiin reippaita ja omatoimisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin rakennusalan tehtäviin. Toivomme sinulta ammattimaista otetta työntekoon sekä monipuolista rakennuspuolen osaamista. Työtehtävät ovat rakennusten peruskorjausta, joten työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi sokkelien korjaus tai rappusten kunnostamista.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit. Tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvä fyysinen kunto.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja määräaikaisen työsuhteen. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta pian, sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -