Rakennustyöntekijä, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Etsitkö mielekästä ja monipuolista kesätyötä kesälle 2021? Hae meille! Etsimme kesäksi pääkaupunkiseudulle rakennustyöntekijöitä. Työ pitää sisällään hyvin monipuolisia rakennustyöntekijän tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on rakennusalan ''sekatyöntekijä''. Voit olla jo kokemusta hankkinut osaaja tai esimerkiksi rakennusalan opiskelija. Olet motivoitunut ja innokas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi työmaalla. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua kehittää omaa osaamista. Sinun tulee olla täysi-ikäinen reipas henkilö, jolta löytyy voimassa oleva työturvakortti. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä työn kannalta.

Hakuprosessi:
Aloitus voidaan sopia joustavasti kevään ja kesän 2021 aikana esimerkiksi koulusin aikataulujen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä rakennustyömailla, laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan jo tänään! Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesäsesongin jälkeen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvarusteet sekä rakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz,
paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416064
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa