Rakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Rekrytoimme asiakasyrityksillemme kesäksi 2020 rakennustyöntekijöitä Tampereen työmaille!

Viime vuonna kauttamme työllistyi yli 100 rakennusalan kesätyöntekijää! 

Rakennusaputyöntekijänä työskentelet aina avustavista työtehtävistä haastavampiin tehtäviin. Tehtävät määräytyvät usein tekijän oman osaamisen ja oppimiskyvyn sekä työmaiden vaiheiden mukaan. Avustaviin tehtäviin kuuluu mm. kanto, -ja raivaustyöt, ulkomaalaus, telineiden purku yms. Alkuun riittää, että sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä rutkasti reipasta asennetta. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja joustava persoona. Oikeanlaisella asenteella pääset pitkälle!

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk.  

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Miltä kuulostaa? Lähetä hakemuksesi meille osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut videopuhelun välityksellä, jolloin voimme keskustella kokemuksestasi lisää.

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa: Jasmi Friberg p. 040 646 2426 / jasmi.friberg@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, raksa, rakennustyöntekijä, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361739
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere