Rakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Kesäksi raksalle? Haemme kesäkaudelle 2020 Jyväskylän seudulle asiakkaidemme vaihteleviin työmaakohteisiin reippaita ja oma-aloitteisia rakennustyöntekijöitä.

Työt pitävät sisällään monipuolisia rakennustyöntekijän työtehtäviä, esim. rakennusten runko- ja vesikattotöitä, viimeistelytöitä sekä perustus- ja maanrakennustöitä. Tekijä voi oman osaamiseen mukaan olla myös erilaisissa kirves-, muuraus-, betonointi- ja elementtiasennustöissä apuna. Työtehtävät ja keikan kesto määräytyvät aina työmaakohteen mukaan. Työaika sijoittuu pääasiassa klo 7-15.30 välille. Työ on vuokratyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Työssä tarvitaan reippaan asenteen lisäksi itsenäistä työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä ja myös hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta rakennusalan työtehtävistä. Henkilön on oltava täysi-ikäinen. Työturvallisuuskortti on oltava jokaisella rakennustyömaalla työskentelevällä henkilöllä, tulityökortti/tieturvakortti on luonnollisesti aina plussaa. Auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemistasi. Tärkeintä on oikeanlainen asenne!

Mitä tarjoamme sinulle

-vaihtelevat työkohteet, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
-laadukkaat työvaatteet
-kilpailukykyisen palkkauksen
-arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten
-tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa

Hakuprosessi

Haku on auki 31.3.2020 asti. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisen mukaan. Motivoituneilla ja reippailla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä pystyt työskentelemään. 

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, josta voit lukea lisää
www.kesäduuni.org

Lisätietoja tarvittaessa antaa Workpowerin toimiston iloiset naiset:

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi
045 125 2737

ja

Laura Saarela, HR-koordinaattori
laura.saarela@workpower.fi
040 620 2445

avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennusala, rakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot