(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä / kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Rekrytoimme asiakasyrityksillemme rakennustyöntekijöitä Tampereelle kesäksi 2020. Viime vuonna kauttamme työllistyi yli 100 rakennusalan kesätyöntekijää. 

Tarjolla on tehtäviä aina avustavista työtehtävistä haastavampiin tehtäviin tekijän osaamisen ja oppimiskyvyn mukaan. Työtehtävinä mm. kanto, -ja raivaustöitä, ulkomaalausta, telineiden purkua yms. Työtehtävät vaihtelevat työmaiden vaiheiden ja kohteiden mukaan. Alkuun riittää, että sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä rutkasti reipasta asennetta. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja joustava persoona. Oikeanlaisella asenteella pääset pitkälle!

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk.  

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesäduuni.org.  

Miltä kuulostaa? Soita tai lähetä hakemuksesi meille osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Aloitamme haastattelut helmikuussa ja haku on auki 31.03.2020 asti.

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa HR-koordinaattorimme Jenna Rantanen p.0406679544 ja Jasmi Friberg p. 0406462426

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennustyöntekijä, tampere, pirkanmaa