(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsitkö vielä kesätöitä? Työllistämme kesälle 2019 yli 100 kesätyöntekijää, vielä ehdit hakemaan!

Haemme rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksillemme Tampereen alueelle.

Meillä työskentelee päivittäin noin 250 rakennusalan ammattilaista Pirkanmaan alueella. Arvostamme motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu rakennusalan työtehtävät kokemuksesi mukaan. Asiakasyrityksissämme saat ammattilaiset työkavereiksi, heiltä saat oppia ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen. Työaika ma-pe 7-15.30. Palkkaus TES mukaan ja oma auto katsotaan eduksi. Työturvallisuuskortti vaaditaan.

Hae meille nyt ja kerro kokemuksestasi! Tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mukavan ja nuorekkaan porukan WorkPowerin toimistolla!

Lisätietoja tarvittaessa

Juuli Friberg p. 040 5902825

Jenna Rantanen p. 040 6679544

Avainsanat: rakennusala, kesätyö, rakennusmies