(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme kesäkaudelle 2019 Jyväskylän seudulle asiakkaidemme vaihteleviin työmaakohteisiin reippaita ja oma-aloitteisia rakennustyöntekijöitä.

Työt pitävät sisällään monipuolisia rakennustyöntekijän työtehtäviä, esim. rakennusten runko- ja vesikattotöitä, viimeistelytöitä sekä perustus- ja maanrakennustöitä. Tekijä voi oman osaamiseen mukaan olla myös erilaisissa kirves-, muuraus-, betonointi- ja elementtiasennustöissä apuna. Työtehtävät ja keikan kesto määräytyvät aina työmaakohteen mukaan. Työaika sijoittuu pääasiassa klo 7-15.30 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Työssä tarvitaan reippaan asenteen lisäksi itsenäistä työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä ja myös hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta rakennusalan työtehtävistä. Työturvallisuuskortti on oltava jokaisella rakennustyömaalla työskentelevällä henkilöllä, tulityökortti/tieturvakortti on luonnollisesti aina plussaa. Auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemistasi. Tärkeintä on oikeanlainen asenne!

Mitä tarjoamme sinulle

  • vaihtelevat työkohteet, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
  • laadukkaat työvaatteet
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten
  • tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa

Hakuprosessi

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisen mukaan. Motivoituneilla ja reippailla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä pystyt työskentelemään. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Workpowerin toimiston iloiset naiset:

HR-konsultti Linda Pölkki

linda.polkki@workpower.fi

045 125 2737

ja

HR Trainee Laura Saarela

laura.saarela@workpower.fi

040 620 2445