(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. 

Oletko vielä vailla kesätöitä? Rekrytoimme kesälle 2018 rakennusmiehiä asiakasyritystemme työmaille Tampereelle ja Tampereen ympäryskuntiin.

Työtehtäviin kuuluu työntekijän oman osaamisen mukaan työvaiheita perustusvaiheesta viimeistelytöihin asti. Asiakkaamme kohteet ovat kerrostalo -ja liiketilarakentamista.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi
- loistavan tilaisuuden päästä näyttämään taitosi ja verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa
- mukavat työkaverit
- TES:sin mukaisen palkkauksen
- mahdollisuuden työskennellä valitsemanasi ajankohtana touko – syyskuun aikana, mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn.

Työaika ma – pe klo 7 – 15:30.

Kesätöitä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä 1kk-5kk mittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä.

Lisätietoja Juuli Friberg 040 590 2825 / Katja Metsäkylä 040 646 2426