Rakennustyöntekijä, KESÄTYÖ 2021
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Kesäksi raksalle? Haemme kesäkaudelle 2021 Jyväskylän seudulle asiakkaidemme vaihteleviin työmaakohteisiin reippaita ja oma-aloitteisia rakennustyöntekijöitä.

Työt pitävät sisällään monipuolisia rakennustyöntekijän työtehtäviä, esim. saneerausta, rakennusten runko- ja vesikattotöitä, viimeistelytöitä sekä perustus- ja maanrakennustöitä. Tekijä voi oman osaamiseen mukaan olla myös erilaisissa kirves-, muuraus-, betonointi- ja elementtiasennustöissä apuna. Töitä tehdään arkisin 7-15.30, ja keikkojen pituudet vaihtelevat hieman työmaiden senhetkisen tarpeen mukaan. Työ on vuokratyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Työssä tarvitaan reippaan asenteen lisäksi itsenäistä työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä ja myös hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta rakennusalan työtehtävistä. Henkilön on oltava täysi-ikäinen. Työturvallisuuskortti on oltava jokaisella rakennustyömaalla työskentelevällä henkilöllä, tulityökortti/tieturvakortti on luonnollisesti aina plussaa. Auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemistasi. Tärkeintä on oikeanlainen asenne!

Mitä tarjoamme sinulle

-vaihtelevat työkohteet, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
-laadukkaat työvaatteet
-palkan oman osaamisesi mukaan rakennusalan TES:iä hyödyntäen
-arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten
-tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa

Hakuprosessi

Haku on auki 31.3.2021 asti. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia erikseen haastattelussa. Motivoituneilla ja reippailla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä pystyt työskentelemään. 

Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin olemme yhteydessä erikseen. Haastattelut tapahtuvat pääasiassa videoyhteyksien kautta.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Workpowerin toimiston iloiset naiset:

Linda Pölkki, HR-konsultti (ma-ke)
linda.polkki@workpower.fi
045 125 2737

ja

Laura Saarela, HR-konsultti
laura.saarela@workpower.fi
040 620 2445

avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennusala, rakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428012
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä