(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä / KESÄ 2019
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme kesäksi pääkaupunkiseudulle (valintasi mukaan Espoo, Helsinki, Vantaa sekä muut lähialueet) rakennustyöntekijöitä. Työ pitää sisällään hyvin monipuolisia rakennustyöntekijän tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on rakennusalan ''sekatyöntekijä''. Voit olla jo kokemusta hankkinut osaaja tai esimerkiksi opiskelija rakennusalan koulussa. Olet motivoitunut ja innokas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi työmaalla. Sinun tulee olla täysi-ikäinen reipas henkilö, jolta löytyy voimassa oleva työturvakortti. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä työn kannalta.

Hakuprosessi:
Aloitus voidaan sopia joustavasti esimerkiksi koulun mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä rakennustyömailla, laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään! Hyvät työntekijät voivat jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit ja TES:n mukaisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Pipsa Paalama-Ernvall,
pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi


Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, pääkaupunkiseutu