(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, kesä 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Rekrytoimme kesälle 2018 rakennusmiehiä asiakasyritystemme työmaille Jyväskylään ja lähiseudulle. Rakennusmiehen työtehtäviin kuuluu työntekijän oman osaamisen mukaan työvaiheita perustusvaiheesta viimeistelytöihin asti. Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja oma-aloitteisuutta sekä 18 vuoden ikää.

Kesätöitä on tarjolla kesäkuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä erimittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen. Työaika on pääsääntöisesti ma – pe klo. 7 – 15:30. Palkka rakennusalan TES mukaan. 

Työturvallisuuskortti sekä 18-vuoden ikä ovat alalle välttämättömiä. Lisää tietoa osoitteesta www.tyoturvallisuuskortti.fi

Hae kesätyöpaikkaa jo tänään, haastatteluja teemme jo hakuajalla!

Lisätietoja; 

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori / p. 045 125 2737

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti / p. 040 620 2445

iina.salminen@workpower.fi