Rakennustyöntekijä, Kemi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla töitä loppukesälle tai vielä syksyllekin?

Etsimme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin asiakkaamme Kemissä sijaitsevalle työmaalle.

Tärkeintä on, että olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia uutta. Alan koulutuksesta on hyötyä, mutta ennen kaikkea arvostamme motivoitunutta asennetta, halua oppia uusia työtehtäviä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiannon on arvioitu kestävän syksyyn, mutta se tarkentuu työmaan edetessä.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Voit liittää mukaan CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja saat toimistoltamme: 12.7. saakka salla.pyhajarvi@personalhuset.fi / 040 703 5730 ja 12.7. alkaen jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1283235
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi