Rakennustyöntekijä kasvuyritykseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Etsimme nyt Hämeenlinnan seudulla toimivalle modernille ja nuorelle rakennusalan kasvuyritykselle alasta innnostuneita lisäkäsiä!

Asiakasyrityksemme on erikoistunut toiminnassaan erityisesti korjausrakentamiseen, LVI-asennuksiin sekä kosteusmittaus- ja kuivaustöihin. Myös uudisrakentaminen kuuluu yrityksen toimialoihin.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista rakennustöistä, jotka painottuvat suurimmaksi osaksi sisävalmistuspuolelle. Rakennustöihin voi siis kuulua esimerkiksi huoneistosaneerauksia, sisäilmakorjuaksia tai pesutilojen peruskorjaustöitä. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että työparin kanssa,
Monipuolinen osaaminen on tehtävään hakiessasi siis valttikorttisi, joten kerrothan hakemuksessasi minkälaista osaamista sinulta jo löytyy.

Työhön valittavalta edellytetään:
- Aiempaa kokemusta alalta
- Asiakaspalvelukykyä ja reipasta asennetta
- Aikataulun hallintataitoja sekä kykyä käyttää mobiililaitteita

Toivomme lisäksi, että työturvakorttisi olisi voimassa ja työssä voisit käyttää omaa autoa ja mahdollisesti myös omia työkaluja. Piirustusten lukutaidosta on sinulle haussa etua, kuten myös vahvasta laatoituspuolen osaamisesta.

Tässä paikassa pääset kehittämään ammattitaitoasi eteenpäin reilussa ja kannustavassa ympäristössä, sekä saat vastuuta ja vapautta työntekoon!

Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerola 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476038
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Riihimäki