(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakkaallemme rakennustyöntekijää parveke- ja julkisivuremontteihin Jyväskylään.

Tehtävävänäsi on toimia eri työmailla lähinnä Keski-Suomen alueella. Arvostamme osaamista parvekkeiden korjaamisesta. Työhön kuuluu parvekkeiden purkamista, jyrsimistä, muottien tekemistä, suojausten tekemistä sekä muita yleisiä rakennustyömaan tehtäviä.

Työntekijältä toivomme voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Tarvittaessa avustamme koulutuksissa.

Työmaa sijaitsee Jyväskylässä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kesto syksyyn 2020.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

 Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Jari Pakarinen, 045 130 9444. jari.pakarinen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.