Rakennustyöntekijä Järvenpäähän
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Asiakkaamme Adapteo Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia muunneltavia rakennusratkaisuja niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille.  Adapteo Finland Oy rakentaa ja vuokraa rakennuksia, joita voi käyttää vain muutamia kuukausia tai ennalta määrittelemättömän ajan. Perinteisistä rakennuksista poiketen, rakennuksemme muuntautuvat, kun sille on tarvetta.


Etsimme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakaskohteeseemme Järvenpäähän. 


Työtehtäviisi kuuluu siirtokelpoisten tilojen kunnostus- ja muutostyöt. Työt tapahtuvat sisätiloissa tuotantohallissa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 13.8.2021 asti, mutta jatko on mahdollinen. Työaika sijoittuu arkipäiville ja työtä tehdään vuoroissa klo 6:00 - 16:00 välillä. 


Edellytämme 18-vuoden ikää ja rakennusalan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta. LVI-asentajan koulutuksen katsomme eduksi. Toivomme, että olet ahkera, yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen, pystyt kommunikoimaan suomen kielellä ja tekemään fyysisesti raskasta työtä. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja eduksi katsomme tulityökortin ja EA1-pätevyyden. 


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää kokemusta kiinteistö- ja toimitilapalvelualan johtavassa yrityksessä ja mielenkiintoisessa asiakaskohteessa. Saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä.


Mietitkö vielä, että onko tässä sinulle sopiva työ? Lue töISSä-lehden juttu sähköasentajamme Petrin työstä Adapteolla täältä.


Täytä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 13.6.2021. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1454984
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää