(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä ja Rakennusapulainen, EVJEK Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
EVJEK on monipuolinen asiakaspalveluyritys, jonka takana on nuorta energiaa, innokkuutta, osaamista, paljon hymyä ja auttamisen tahtoa. Meille tärkeintä on ihminen – hän, jota voimme jotenkin auttaa oli kyseessä sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja. Palvelemme pääsääntöisesti Lahdessa ja sen lähialueilla. Lue lisää www.evjek.fi

Haemme asiakasyrityksellemme EVJEK Oy:lle RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ sekä RAKENNUSAPULAISTA Lahteen.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset rakennus- ja remontointityöt Lahden alueella. Asiakkaina toimivat niin yksityiset henkilöt, yritykset kuin taloyhtiöt. Työtehtävät voivat vaihdella esimerkiksi kylpyhuoneremonteista piha-aitojen rakentamiseen. Töitä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti – riippuen aiemmasta kokemuksestasi.

Voit olla jo kokenut alan ammattilainen, tai motivoitunut oppimaan uutta – asenne ratkaisee! Aiempi kokemus rakennusalan tehtävistä on eduksesi, mutta avustavissa tehtävissä pärjäät reippaalla työotteella ja aidolla motivaatiolla alaa kohtaan. Erinomainen asiakaspalvelu ja loistava työnjälki ovat sinulle yhtä tärkeitä kuin asiakasyrityksellemmekin.

Töitä on tarjolla alkuun kesäsesongin ajalle, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen. Lisäksi sitoutuneella työntekijällä on hyvät kehittymismahdollisuudet kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos olet hakemamme rohkea ja innokas työntekijä, tule mukaan EVJEK:in energiseen tiimiin! EVJEK – Ei voita jos ei koita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 0443122630, salla.pohjonen@go-on.fi