(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä HML, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2020

Me WorkPowerilla etsimme nyt kaikkiruokaisia kehittymishaluisia rakennustyöntekijöitä työskentelemään kesäksi 2020 Hämeenlinnan uudistyömaalle!

Töitä on tarjolla niin aloitteleville kuin vuosien kokemuksen omaaville ammattitaitoisille tekijöille. Kerro siis hakemuksessasi tarkemmin omasta taitotasostasi, niin etsitään Sinulle sopiva työ yhdessä!

Työt alkaa kesäkuussa, tarkemman ajankohdan voimme sopia juuri Sinulle sopivaksi. Työmaa on ollut jo jonkin aikaa käynnissä. Kohteen arvioitu valmistuminen joulukuussa 2020. Raksalla tehdään töitä normaalisti arkisin klo. 7-15.30. Maksamme palkan oman osaamisesi mukaan rakennusalan TES:iä käyttäen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Mikäli et ole kerryttänyt vielä alan kokemusta, mutta olet motivoitunut oppimaan uutta, älä epäröi hakea tätä paikkaa. Näissä hommissa asenne ratkaisee!

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo. 12-13 välillä

HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426.

Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut videopuhelun/Skypen/Teamsin välityksellä.

avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, Hämeenlinna, kokoaikainen, kesätyö