(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä HETI töihin, Helsinki
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019
Hei RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ!

Etsitkö uusia haasteita rakennusalan tehtävistä, jossa pääset hyödyntämään jo kartutettua osaamistasi?

Etsimme asiakkaallemme pitkäkestoiseen työsuhteeseen ahkeraa rakennustyötekijää, jolla on jo aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä ja halua kehittyä alalla.

Työ sisältää yleisiä rakennustöitä, kuten suojausta, styroxin laittoa, lattiatöitä. Suureksi eduksi katsomme myös kokemuksen timpurin töistä.
Työtehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi, 044-281 4612.

Laitathan rohkeasti hakemusta tulemaan, käsittelemme hakemuksia nopeaan tahtiin ja työtehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi
Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.