(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä Helsinkiin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Toimenkuva
Haemme korjausrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme osaavaa ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää rakennustyöntekijää.

Asiakkaallamme on meneillään pitkä saneeraustyömaa, jonne haemme nyt rakennustyöntekijää monipuolisesti eri työtehtäviin. Työssä mm. purkua, asennuksia ja viimeistelytöitä. Haemme henkilöä, jolla on aiempaa osaamista rakennusalalta ja kykyä tehdä työmaalla myös haastavampia työtehtäviä. Hyvä fyysinen kunto ja joukkuehenkinen asenne ovat tärkeitä. Asenteen ja työmotivaation tulee myös olla kunnossa!
Odotamme sinulta
Edellytämme kokemusta rakennusalalta. Alan koulutus suotava, muttei edellytys. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työn aloitus on mahdollisimman pian. Tarjoamme alkuun muutaman kuukauden määräaikaisen työsuhteen. Työmaan kestäessä vuoden 2018 lopulle, on jatko hyvin todennäköinen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Rakennustyöntekijä Helsinkiin!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
2-3 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.