Rakennustyöntekijä -Helsinki
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2021

Haemme Helsingin alueelle 

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Odotamme sinulta ahkeruutta, hyvää asennetta sekä halua oppia uutta. Voit olla vasta-alkaja, mutta jotain osaamista jo löytyy rakennusalalta. Työtehtävät sijoittuvat valmistuvan sairaalarakennuksen työmaan sekä logistisiin tehtäviin, että perus rakennustyötehtäviin. Oma osaamisesi määrittelee sinulle annettavat tehtävät. 

Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään Suomeksi. 

Työt alkavat heinäkuun alussa ja työsuhde on määräaikainen, työnsuorituskohteen valmistumiseen asti. 

Työaika arkipäivisin ja palkassa huomioimme palkkapyyntösi sekä koulutus/työkokemuksesi. 

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai voit heittää valmiin CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen meille sähköpostilla osoitteeseen helsinki@lisapalvelu.net - Aloitamme haastattelut heti tehtäviin soveltuvien kanssa.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510058
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki