(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ HELSINGIN KESKUSTAAN
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ (apumies)

Odotamme hakijalta ahkeruutta, asennetta sekä halua oppia uutta. Työhön perehdytetään perinpohjin ennen töiden alkua. Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään Suomeksi. 

Työmaa sijaitsee Helsigin Töölössä. Tehtävät ovat monipuolisia apumiehen tehtävistä vaativimpiin tehtäviin, riippuen osaamisesta ja oppimisesta. 

Työsuhde kestää koko projektin ajan, joten jos etsit pitkäaikaista työtä, tämä on tilaisuutesi. Työaika arkipäivisin ja palkassa huomioimme palkkapyyntösi sekä koulutus/työkokemuksesi. 

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai heitä CV/vapaamuotoinen hakemus, sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net. Työt alkavat maanantaina 20.8, joten toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.