(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Hämeenlinna
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Oletko jo kokemusta kerryttänyt rakennusalan tekijä, jolla on tahto onnistua työssään? 

Etsimme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä Hämeenlinnan uudiskerrostalokohteeseen. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa kipsilevyseinän asennus- ja levytystyöt yhdessä työparin kanssa. Tehtävät määräytyvät aina työmaan tilanteiden ja vaiheiden mukaisesti, joten työnkuvasi saattaa muuttua ajan kanssa. Hakemallamme henkilöllä tulisi löytyä monipuolista osaamista työmaan erivaiheista ja niiden tehtävistä. Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi rakennustyöntekijänä. 

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla jo peräti 17 vuoden ajan. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Työn aloitus sovitusti lokakuussa. Palkan maksamme oman osaamisesi ja rakennusalan TES mukaisesti.

Tahto on se mikä saa asiat etenemään, etenkin rakennusalalla! 

Hae paikkaa jo pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jos sinulle herää kysymyksiä, voit olla puhelimitse yhteydessä arkisin klo 9-15 välillä.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: rakennusmies, rakennusala, kokopäivätyö, Hämeenlinna