(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme
RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ
useille projekteille Oulun alueella.

Asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka kuuluu suureen, noin 450 henkilöä työllistävään rakennusalan konserniin. Etsimme asiakkaallemme reippaita ja käsistään käteviä rakennustyöntekijöitä erinäisiin rakennustyömaan tehtäviin. Töitä on tarjolla sekä lyhyemmille keikoille, että jopa vuosia kestäville työmaille.

Työtehtäväsi koostuvat osaamisesi ja koulutuksesi mukaan mm. työmaakoppien asennuksista, sekä sähkö-, ja vesikiertolämmitysten asennuksista. Olet motivoitunut, sekä työteliäs tekijä, jolla on kokemuksen ja osaamisen lisäksi voimassa oleva työturvallisuus- ja valttikortti.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman monipuolisesti osaamisestasi ja käytettävyydestäsi, jotta pystymme kartoittamaan soveltuvuuttasi erilaisiin projekteihin.

Hakijalta odotamme:
- Ripeää ja itsenäistä työotetta
- Oma-aloitteisuutta ja motivaatiota työskentelyyn
- Voimassaolevaa työturvallisuus- ja valttikorttia
- Omat turvakengät ja tarvittavat työvaatteet
- Auto käytössä

Koska työmaat sijaitsevat ympäri Oulua, ei julkinen liikenne välttämättä kulje kaikkien työmaiden läheisyyteen. Tämän vuoksi odotamme työntekijän kykenevän kulkemaan kohteisiin omalla autollaan.

Eduksi katsomme:
- Rakennusalan koulutusta tai/ja kokemusta
- Sähköalan koulutusta tai/ja kokemusta

Tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan
- Monipuolisia työtehtäviä erilaisten projektien lomassa
- Arvokasta työkokemusta
- Mahdollisuuden laajentaa osaamistaan ammattilaisten opissa

Palkkaus: Osaamisen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: 3-6kk, mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä +358 40 054 8811 ja Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.