Rakennustyöntekijä elementtituotantoon
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Asiakasyrityksemme on yksi Suomen suurimmista toimijoista betonielementtien tuotannossa. Yrityksen tehtaita on ympäri Suomen ja ne työllistävät noin 620 työntekijää. Yritykselle tärkeintä on toiminnan kehittäminen, laadukas työnjälki sekä ratkaisujen ja mahdollisuuksien tarjoajana toimiminen. Näiden onnistumisessa yrityksen tärkeimpänä menestymisen tekijänä on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö.

Etsimmekin yritykselle rakennustyöntekijää elementtituotantoon Paraisten tehtaalle. Työtehtäviin kuuluvat tuotettujen elementtien viimeistelytyöt kuten esimerkiksi elementtien korjaus, laaduntarkistus sekä varastotyöt.

Edellytyksenä työsuhteelle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortin voit suorittaa myös tarvittaessa ennen työsuhteen alkua helposti verkkokurssina.

Eduksi työtehtävissä on piirustusten lukutaito, johon hyvän pohjan olet voinut saada esimerkiksi rakennusalan koulutuksesta tai aikaisemmasta kokemuksesta vastaavissa työtehtävissä. Fyysisen työn kestävyydestä, tehdastyöskentelystä sekä oppimiseen motivoituneesta asenteesta katsotaan haetussa paikassa suureksi eduksi.

Työaika on arkisin päiväaikaan (klo 7-15:30). Kyseessä on kokoaikainen työsuhde. Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden määräaikainen mutta hyvälle tekijälle työsuhdetta on mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Palkkaus on rakennetuoteteollisuuden TES:sin mukainen. Työpaikka sijaitsee huonojen julkisten kulkuvälineyhteyksien päässä, joten työmatka taittuu helpoiten autolla.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, täytä työnhakuprofiilimme niin olemme sinuun yhteydessä!

Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan työntekijämme Tomin päivään elementtitehtaalla: https://citywork.fi/paiva-elementtitehtaalla/.


Lisätietoja paikasta antaa arkisin 8-16 Anne Ylitalo 044 753 3513, anne.ylitalo@citywork.fi.

 

Paikkakunta: Parainen

Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus

Julkaistu: 09.07.2021

Haku päättyy: 02.10.2021

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot