(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijä, 2 hlöä, Hervanta
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme kahta rakennustyöntekijää kerrostalo- ja parkkihallityömaille Hervantaan loppuvuodeksi.

Työ vaatii aiempaa osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ja siksi etsimillämme henkilöillä onkin aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä. Kokemus uudisrakentamisesta katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja motivaatio oppia annetut tehtävät.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän uudisrakentamisen parissa kerrostalo- sekä parkkihallityömailla. Töitä työmaalla on tarjolla ainakin loppuvuodeksi, mahdollisesti ensi vuoden puolellakin. Työ on vuokratyösuhde ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Työmaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko? Soita! Noora/Nordic, 050 409 8077.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.