Rakennustyönjohtaja
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haemme Kotkan tehtaille rakennustyönjohtajaa.

Rakennustyönjohtajana vastaat Kotkan tehtaiden kiinteistöjen ja rakennusten sekä ulko- ja sisäalueiden toimintakunnosta. Toimit rakennusosaston henkilöstön esimiehenä ja vastaat heidän osaamisensa ylläpidosta ja kehityksestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan muiden toimijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (kuten rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Kokemus rakennusalan ja/tai kiinteistöhuollon vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme myös korjausrakentamisen tuntemusta sekä aiempaa työnjohtokokemusta.

Henkilönä sinulla on hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot sekä reilusti paineensietokykyä. Olet palvelualtis asiakkaille sekä johdettaville. Olet omaksunut tinkimättömän turvallisuusasenteen ja sinulla on valmiudet myös erilaisten IT-järjestelmien käyttöön työssäsi. Sinulta sujuu myös kirjallinen ja suullinen viestintä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän perinteikkäässä tehdasympäristössä. Olet mukana mahdollistamassa ja helpottamassa tehtaan toimintaa meille tärkeässä tukitoiminnossa. Kohtaamasi tehtävät ja kohteet ovat erittäin monipuolisia, joten pääset kehittymään sekä alan ammattilaisena että esimiehenä. Työnantajana pyrimme hyvään henkilöstöpolitiikkaan ja korkeaan työtyytyväisyyteen.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Timo Martikainen, Rakennuspäällikkö, puh. 040 058 3219.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot