Rakennustyön valvoja
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Me Asuntosäätiössä uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.
Asuntosäätiö tarjoaa jo lähes 18 000 kotia 31 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon.
Olemme aina katsoneet kauas huomiseen - kehitämme ja uudistamme toimintaamme aktiivisesti. Unelma, joka syntyi Tapiolan puutarhakaupungissa vuosikymmeniä sitten elää jokaisessa ovenavauksessa tänäänkin.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme RAKENNUSTYÖN VALVOJAA ammattitaitoiseen ja rentoon korjausrakentamisen tiimiimme.

Tehtävänäsi on toimia valvojana asuinkiinteistöjen korjaushankkeiden työmaavalvonnassa aina valvontasuunnitelmien tekemisestä rakennustyön tekniseen laadunvalvontaan ja dokumentointiin. Työ on liikkuvaa, kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Valvojana toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeiden projektipäällikön kanssa, ja kuulut noin kymmenen korjausrakentamisen ammattilaisen tiimiin. Olemme kehittäneet korjausrakentamiseen oman viihtyvyysremontit-konseptin, jota pääset osaltasi kehittämään eteenpäin yhdessä tiimin kanssa. Tehtävässäsi raportoit rakennuttamisjohtajalle.

Onnistuaksesi työssäsi, toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus (AMK) sekä aikaisempaa kokemusta valvonta- tai rakennustyömaatehtävistä. Arvostamme myös kokonaisuuksien hallintaa sekä oma-aloitteista ja jämäkkää työskentelyotetta. Tehtävä vaatii myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet etsimämme kollega, jos lisäksi asiakaskeskeinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi.

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen lisäksi erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan vastuulliseen korjausrakentamiseen. Meillä töitä tehdään yhdessä ja toimintaamme jatkuvasti kehittäen. Puhallamme yhteen hiileen ja olemme innostuneita työstämme.

Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa, ja voit tutustua meihin tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 24.11.2020 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398509
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Liisa Jenkins
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa