(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömies timanttiporauksiin ja -sahauksiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsimme EWP-Yhtiöille timanttisahaajaa/timanttiporaajaa Helsinkiin.

"EWP-Yhtiöt Oy on monipuolinen rakennusalan ammattilainen, jolta löytyy osaamista apumiestöistä aina ammattimiestöihin saakka. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua vuosien kokemuksella. Teemme erilaisia rakennustöitä monipuolisesti laidasta laitaan. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi purkutyöt, hydraulinen kiilaus, timanttiporaukset ja -sahaukset, hitsaus, teräsrakenteet sekä konepalvelut. Toimialueemme ulottuu Nastolasta Lahdesta koko Etelä-Suomen alueelle."

Odotamme sinulta:

Työtehtävään perehdytetään huolellisesti, joten sinulla ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa työkokemusta timanttisahauksesta ja -porauksesta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan tässä tehtävässä tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä! Aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi. Tehtävässä pärjääminen edellyttää jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennustyömailla toimimisesta tai muuta kautta hankittua tuntemusta erilaisista rakennustyökaluista. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia. Tulityökortti koulutetaan tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle:

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osaavan ja mukavan tiimin kanssa vaihtuvissa kohteissa. Käytössäsi on maailmanluokan kalusto, jolla syntyy tarkka ja laadukas työnjälkeä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja oppia uutta. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan EWP-yhtiöille 4 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen. Saat kauttamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työhön sopivat varusteet.

Hae tehtävää:

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi tehtävään kotisivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 050 476 6545 tai sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi.