(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömaiden loppusiivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018

Haemme nyt reippaita rakennustyömaan Loppusiivoojia julkisiin kohteisiin Savonlinna-Kerimäki-Punkaharju alueille!

Työssäsi vastaat rakennustyömaan huolellisesta loppusiivouksesta.Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo: 7-15 ja se on keikkaluonteista. Tarjolla myös iltavuoroja.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta rakennussiivouksen parissa sekä ymmärryksestä rakennustyömaista on hyötyä, mutta asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit töitä esimerkiksi opiskelun tai muun työn oheen. Lähde rohkeasti mukaan rakennustyömaiden loppusiivous keikkarinkiin. Keikkoja on tarjolla vuoden loppuun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.
www.hpl.fi/auktorisointi

Käy katsomassa meidän Hyvää työtä! -tarinoita osoitteessa www.hyvaa-tyota.fi