(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömaiden loppusiivoojia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme loppusiivoojia rakennustyömaakohteisiin Tampereelle!

Tehtäviin kuuluu muun muassa imurointi, rakennusjätteen vieminen, ikkunanpesu ja pölyjen pyyhintä. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Tampereella. Työaika on arkisin klo 7-15.

Olet hakemamme henkilö, mikä sinulla on reipas työote ja loistava asenne! Asenteesi työn tekoa kohtaan on tärkein, mutta aiempi siivouskokemus on myös eduksesi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, muttei pakollinen. Myös ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjolla on niin kokoaikaista kuin keikkaluonteistakin työtä ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessa, millainen työsuhde sinua kiinnostaa.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.