(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömaiden loppusiivoojia, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.Etsimme asiakasyrityksellemme loppusiivoojia rakennustyömaakohteisiin Tampereelle!

Tehtäviin kuuluu muun muassa imurointi, rakennusjätteen vieminen, ikkunanpesu ja pölyjen pyyhintä. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Tampereen alueella, työaika on arkisin klo 7-15.

Olet hakemamme henkilö, mikä sinulla on reipas työote ja positiivinen asenne, aikaisempi siivouskokemus on katsotaan eduksi. Rakennustyömailla työskennellessä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta sen voi suorittaa ennen töiden aloitusta mikäli tulet valituksi. Ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjolla on niin kokoaikaista kuin osa-aikaista työtä ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessa, millainen työsuhde sinua kiinnostaa.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.