(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömaiden loppusiivoojia, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme loppusiivoojia rakennustyömaakohteisiin Tampereelle!

Tehtäviin kuuluu muun muassa imurointi, rakennusjätteen vieminen, ikkunanpesu ja pölyjen pyyhintä. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Tampereella. Työaika on arkisin klo 7-15.

Olet hakemamme henkilö, mikä sinulla on reipas työote ja loistava asenne! Asenteesi työn tekoa kohtaan on tärkein, mutta aiempi siivouskokemus on myös eduksesi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, muttei pakollinen. Myös ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjolla on niin kokoaikaista kuin keikkaluonteistakin työtä ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessa, millainen työsuhde sinua kiinnostaa.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.