(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyömaiden loppusiivooja, 3 hlöä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme loppusiivoojia työmaakohteisiin Tampereelle ja ympäristökuntiin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa siivouspalveluita mm. muuttosiivouksen, loppusiivouksen, rakennustyömaasiivouksen sekä erilaisten ikkunapesujen erikoispuhdistuspalveluissa. Valittujen henkilöiden työtehtäviin kuuluu muun muassa imurointi, rakennusjätteen vieminen,lattiapesut, ikkunanpesu ja pölyjen pyyhintä. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Tampereella sekä ympäristökunnissa. Työaika on arkisin klo 7-15.

Aikaisempi siivouskokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas työote ja loistava asenne sekä halu oppia. Tehtävässä työskentely edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa se, ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjolla on niin kokoaikaista kuin osa-aikaista työtä, sekä lyhyempiä että pidempiä työsuhteita. Kerrothan hakemuksessa, millainen työsuhde sinua kiinnostaa. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.