Rakennustyömaan siistijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Puijonlaakson kerrostalokohteeseen rakennustyömaan siistijää!

Työtehtäviisi kuuluu kohteessa rakennuksen aikainen siistiminen, sekä vaiheittain etenevä kohteen loppusiivous, jolla karistetaan viimeisetkin pölyt kohteesta rakennustyön jäljiltä. On aina eduksesi, jos sinulla on aiempaa kokemusta rakennustyömaan siivouksesta tai siivousalan koulutus, mutta emme edellytä sitä. Asiakkaamme opettaa ja perehdyttää sinut tehtäviisi, asenne ratkaisee!

Työaika arkisin klo: 7:00-15:00.

Työmaalla työskentelyyn tarvitaan työturvallisuuskortti, mikäli sinulta ei sitä vielä taskustasi löydy, älä huoli - avustamme sen hankinnassa.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1488204
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rosa Pitkänen (rosa.pitkanen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio